Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
43 entries.
Weber Laetitia & Torreblanca Nicolas from Bruxelles wrote on 26 April 2015
We have spent a wonderful time in the guesthouse with Denise and Hugo. They are really welcoming and did their best to make us feeling like at home. The room is really cosy and decorated with a nice taste. The breakfast was just over the top. We wish Denise and Hugo a lot of success in their new project. We advice everyone to experience a stay at their B&B!
Hetty van de werken from beesd (nl) wrote on 6 April 2015
Gisteravond thuis gekomen van een weekend bezoek aan het mooie Brugge. Fantastisch verblijf in de B&B Fresnere . Wat doen jullie het goed! Aan alles wordt gedacht, een heerlijk bed en douche in een prachtige kamer. We zijn verwend met een meesterlijk ontbijt en zaterdag avond hebben we met de overige gasten tijdens een gezellig samenzijn gesmuld van de kook kunsten van de gastheer. Een aanrader ! Heel veel suc6 Hugo en Denise met jullie B&B, en nogmaals dank names ons voor alles . Hartelijke groet Wim en Hetty
Domien en Ivy wrote on 20 March 2015
Hierbij willen wij Domien en Ivy jullie nogmaals bedanken voor de gastvrijheid in jullie bed en breakfast. We waren onder de indruk, zeker dat we hoorden dat jullie pas open waren. Het ontbijt was ook meer dan geslaagd en een super mooie kamer met de perfecte badkamer erbij. Nogmaals bedankt en doe zo verder.